Barn drept på Ellingsrud

To personer har status som mistenkt etter knivstikkingen. Tre personer er alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den drepte i knivstikkingen på Ellingsrud i Oslo var et barn. Det bekrefter Kristoffer Bang, politiets innsatsleder på stedet, til Dagbladet.

Tre personer er brakt til sykehus med alvorlige stikk- eller kuttskader. To andre er lettere skadd, i det som ble meldt inn politi som et masseslagsmål utenfor en bolig i Dragonstien. Rundt ti personer var involvert.

En mann i 30-åra er pågrepet og siktet. Ytterligere en person har fått status mistenkt, men vedkommende ligger bevisstløs på sykehus. Hans rolle hendelsen er derfor uklar, sier politiet til Dagbladet.

Politiet vil ikke utdype hva slags relasjon de involverte har. Foranledningen til hendelsen er ikke kjent, men politiet varsler en pressekonferanse på politihuset i Oslo klokka 20.15.

De var i 16.30-tida at de fikk flere meldinger om bråk i det aktuelle borettslaget.

- Vi fikk flere meldinger om flere episoder over et stort område, sier Bang.

Flere kniver og en softgun ble beslagtlagt i kjølvannet av hendelsen. Samtlige aktører som var på stedet ved nødetatenes ankomst ble anholdt. Politiet har i de siste timene har jobbet med å få klarhet i om de var delaktige, eller personer som kom til for å hjelpe.

Det var en rekke vitner til hendelsen.

- Politi og hjelpeapparat fra bydelen vil være tilgjengelig for de som ønsker på Ellingsrud fritidsklubb i Harald Solbergsvei 77, skriver Oslo-politiet på Twitter.

Saken oppdateres.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer