Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barn funnet omkommet etter båtbrann på Frøya

Trolig den savnede treåringen.

Foto: TROND HAMMERVIK/LOKALAVISA HITRA-FRØYA
Foto: TROND HAMMERVIK/LOKALAVISA HITRA-FRØYA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har funnet liket av et barn i båten som tok fyr ved Norddyrøy på Frøya i ettermiddag, opplyser operasjonsleder Trude Carlsson ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Dette er etter alt å dømme den tre år gamle gutten som ble meldt savnet, etter at den 30 fot lange cabincruiseren begynte å brenne i båthavna på Bonenget i 12-tida.

Årsaken til brannen er fortsatt ikke kjent. Båtvraket er dratt på land og inn i en verkstedhall, hvor kriminalteknikere fra Sør-Trøndelag politidistrikt lede etter ledetråder.

Treåringens foreldre befant seg ifølge politiet på land da brannen startet. Flammene skal ha blitt oppdaget av andre øyenvitner på stedet.

Søk i vannet ved båten og på land var resultatløse. Det tok mange timer før den utbrente båten kunne undersøkes på grunn av sterk varme.

Store styrker, inkludert politi, ambulanse, luftambulanse, Sivilforsvaret, helikoptre og redningsdykkere, ble sendt til å åstedet etter at politiet fikk melding klokka 12.04.

Ulykken rammer det lille bygdesamfunnet hardt. Ifølge lokalavisa Hitra-Frøya er kommunens kriseteam satt i arbeid.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!