Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barn knivtruet i Alta

Ruset mann ropte trusler og veivet med kniv mot barn på lekeplass i Alta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Så falt han ned fra verandaen sin og skadet seg. Politiet fikk en strøm av telefoner fra engstelige foreldre i Hubroveien i Alta, etter at en ruset mann med kniv i hånda ropte trusler til barn på en lekeplass.

- Mannen var aggressiv og oppførte seg truende mot omgivelsene. Foreldrene følte seg så truet at de fjernet barna fra lekeplassen, sier operasjonsleder Jarle Marthinsen ved Vest-Finnmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Mens politiet rykket ut, fikk de melding om at den truende mannen hadde falt fra verandaen i leiligheten, som ligger i 2.etasje. Han falt først inn i rekkverket på balkongen under, og ble liggende på bakken til politi og ambulanse kom til stedet.

- Vi vet ikke hvor alvorlige skadene hans er, men han var ved bevissthet da han ble funnet, opplyser Marthinsen.

Mannen ble stabilisert på Alta legesenter, og sendt videre til Hammerfest sykehus. Politiet har etter hendelsen, som skjedde kl. 16.38 fredag kveld, gjort ytterligere undersøkelser på stedet. Den truende mannen skal være en kjenning av politiet.