En person er hentet ut av en bil som havnet i elva Gaula i Melhus i Sør-Trøndelag. En person er sendt til St Olavs Hospital. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Scanpix
En person er hentet ut av en bil som havnet i elva Gaula i Melhus i Sør-Trøndelag. En person er sendt til St Olavs Hospital. Foto: Joakim Halvorsen / NTB ScanpixVis mer

Barn satt alene i bil, som plutselig trillet ut i elva

Kritisk skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et tre år gammelt barn ble i ettermiddag hentet ut av en bil som havnet i elva Gaula i Melhus i Sør-Trøndelag.

- Barnet er kritisk skadd. Barnet satt alene i bilen da den trillet ut i elva. Mora var like ved bilen, som var parkert utenfor en matbutikk, sier operasjonsleder Ann Kristin Øie ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Mor til avhør Treåringen skal ifølge St- Olavs hospital ha pådratt seg alvorlige skader og være kritisk skadd, ifølge Adresseavisen.

Det var klokka 15.23 at Sør-Trøndelag politidistrikt fikk melding om at en bil hadde gått i elva i Melhus. En drøy halvtime klarte nødetatene sammen med vitner på stedet og få ut barnet fra bilen og videre opp av elva.

- Vi har ennå ikke fått klarhet i det nøyaktige hendelsesforløpet ennå, men bilen trillet ut i vannet. Den stod utenfor en matbutikk, og det var vel en skråning der, sier Øie til Dagbladet.

Bilen er nå hentet opp fra elva og skal undersøkes videre.

- Det blir nå tatt avhør av vitner, og mora skal også avhøres seinere, sier Øie.

Drev 200-300 meter Bilen sto parkert utenfor en Rema 1000-butikk i Melhus.

- Utkjøringsstedet for bilen er ved Rema 1000-butikken i Melhus. Etter utforkjøringen har bilen drevet 200-300 meter nedover elva. Det har vært en massiv innsats både fra dykkertjenesten til Trøndelag brann- og redningstjeneste og forbipasserende, som sammen fikk barnet ut av bilen, sier innsatsleder Jomar Sjøhagen til Adresseavisen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram