ÅSTEDET: Drepte Ann-Mari Solås (32) fraktes vekk fra åstedet hun ble drept på tirsdag morgen. Foto: OLE MORTEN MELGÅRD
ÅSTEDET: Drepte Ann-Mari Solås (32) fraktes vekk fra åstedet hun ble drept på tirsdag morgen. Foto: OLE MORTEN MELGÅRDVis mer

Barna avhøres i dag

Ringte politiet da moren Ann-Mari Solås ble drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): Salten politidistrikt opplyser i en pressemelding at barna til drepte Ann-Mari Solås (32) skal i dommeravhør i dag.

Begge barna ringte politiet da de forsto at moren deres var i fare tirsdag morgen. Barna befant seg inne i huset da moren ble angrepet på trappa utenfor. Solås ble drept med flere knivstikk av en 43 år gammel nabo som hevder han ble beordret til å drepe.

43-åringen fremstilles i dag for varetektsfengsling i Salten tingrett. Drapssiktede samtykker til fengsling så fengslingsmøte går som såkalt kontorforretning. Politiet har bedt om fengsling i fire uker.

Videre kan politiet opplyse at de etterforsker saken med full styrke, men sier samtidig at mye av etterforskningen er ferdigstilt.

Politiet vil fortsette med vitneavhør i saken, samt krimteknisk etterforskning. I tillegg ønsker de å komme til bunns i spørsmålet om den 43-åringen var tilregnelig i gjerningsøyeblikket.

TILFELDIG DREPT: Ann Mari Solås (32). Foto: Privat
TILFELDIG DREPT: Ann Mari Solås (32). Foto: Privat Vis mer