Barna ble misbrukt

Den pedofile kidnapperen risikerer dødsstraff.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Les også: Har de funnet Dylan?
• Les også: Happy Joe er i fangekjelleren

(Dagbladet.no): Åtteårige Shasta har fortalt politiet om det hun opplevde etter at hun og broren ble kidnappet av pedofile Joseph Edward Duncan III i hjemmet deres 16.mai i år.

- Begge barna ble misbrukt gjentatte ganger, skriver politibetjent Brad Maskell i en rapport i følge AP.

Foreløpig er Duncan kun siktet for kidnapping, men det er ventet at tiltalen vil bli utvidet. Retten anslo motivet for kidnappingene til å voldta, skade eller begå utuktige handlinger mot et mindreårig barn. Duncan risikerer å bli dømt til døden eller livstid for kidnappingen.

Amerikanske myndigheter venter fremdeles på resultatene fra DNA-undersøkelsene som vil fastslå om det er liket av broren til Shasta som ble funnet tirsdag.

Bandt foreldrene

I rapporten kommer det også fram at Duncan bandt foreldrene til Shasta, og plasserer ham dermed på drapsstedet, melder CNN. Foreldrene og storebroren ble funnet drept i hjemmet sitt.

Det står ingenting i rapporten om Shasta så foreldrene bli drept.

DUNCAN: Pedofile Joseph Edward Duncan III bandt foreldrene og broren, forteller kidnappede Shasta (8). Foto: Scanpix
DUNCAN: Pedofile Joseph Edward Duncan III bandt foreldrene og broren, forteller kidnappede Shasta (8). Foto: Scanpix Vis mer
SHASTA: Den lille jenta og lillebroren ble kidnappet 16. mai, mens foreldrene og den ene storebroren ble drept i deres hjem. Lillebroren knyttes nå til et likfunn.