Tvilling-forvirring:

- Barna er både brødre, fettere og tvillinger

To identiske søstre og brødre skapte full barneforvirring på Instagram.

IDENTISKE: To tvillingpar har fått sønner. Foto: salyerstwins
IDENTISKE: To tvillingpar har fått sønner. Foto: salyerstwins Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er et gammelt ordtak som heter «like barn leker best», og sjelden har det vel vært mer gjeldende enn for to stykk herr og fru Salyers i Virginia i USA.

Søstrene Brittany og Briana (34) møtte brødrene Josh og Jeremy (36) under en tvilling-festival i Ohio i 2017. Det tok ikke lang tid før Amors piler fant sine respektive mål, og et halvt år seinere gikk brødrene ned på frierknærne.

Parene - som alle er eneggede tvillinger - flyttet inn i samme hus, og 5. august 2018 var det duket for dobbeltbryllup som ble vist i realityserien «Our Twinsane Wedding» på TLC. Ikke lenge etter delte tvillingparene gladbeskjeden på sin felles Instagram-konto:

«Gjett hva!!? Begge par er gravide!»

Planla unnfangelsen

I et intervju med det australske TV-programmet Today, kunne søstrene avsløre at de hadde planlagt unnfangelsene nøye slik at de kunne føde så tett på hverandre som mulig.

- Vi har opplevd de fleste milepælene i livene våre sammen; bursdager, ta førerkortet, konfirmasjoner og dobbeltbryllup. Dette ville være den neste store begivenheten, og vi vil gjerne oppleve den sammen, sa Brittany til programlederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer