- Barna er mest bekymret for bildene sine

150 beboere måtte evakuere boligen sin.

EKS-BEBOER: Roger Aleksandersen bodde før i blokka som brenner på Heimdal i Trondheim. Barna hans bor der fremdeles, sammen med eksen hans, men er bortreist på ferie. Her er han på stedet sammen med kjæresten Marthe Gravseth. Foto: Ole Morten Melgård
EKS-BEBOER: Roger Aleksandersen bodde før i blokka som brenner på Heimdal i Trondheim. Barna hans bor der fremdeles, sammen med eksen hans, men er bortreist på ferie. Her er han på stedet sammen med kjæresten Marthe Gravseth. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Roger Aleksandersen er lettet over at barna hans er på ferie i Syden sammen med moren sin og kommer hjem først seinere i dag.

- De bor i en av leilighetene som ligger rett under der det brenner. Jeg har sendt dem en sms, og de er mest bekymret for bildene sine. Jeg bodde her selv, og synes det er katastrofalt og utrolig trist, sier han.

Svart røyk på himmelen Sammen med kjæresten Marthe Gravseth var han tilskuer til at brannmannskapene kjempet for å få kontroll på flammene lørdag ettermiddag.

- Jeg fatter ikke at brannen har spredd seg til begge endene, sa Gravseth.

Ifølge Dagbladets fotograf på stedet, Ole Morten Melgård, har mange mennesker - både blokkas beboere og andre skuelystne - samlet seg i området for å følge med på utviklingen av brannen.

- Alle leilighetene i toppetasjen er åpenbart skadd. Det er en fin sommerdag i Trondheim, men nå lukter det stramt av brann og det er svart røyk på himmelen. Seks ambulanser og fem store brannbiler er på stedet og det står bårer på flere steder rundt blokka, forteller Melgård.

Grilling på verandaen Raymond Lorentsen har nettopp solgt leiligheten sin i blokka - trolig den av leilighetene som er mest skadd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer