Barna får eksperthjelp

Eldstegutten blant barna som mistet mor og far i frontkollisjonen søndag kveld, ligger på intensivavdelingen på Ullevål sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nå får de tre barna på 7, 11 og 15 år eksperthjelp. Virkeligheten er begynt å gå opp for de tre barna fra Rasta i Lørenskog i Akershus. Søndag mistet de sin mor og far, da familiebilen kolliderte med en turistbuss og en Ford Escort ved Skui i Bærum.

- De har et solid støtteapparat rundt seg. I tillegg til nære slektninger og personer fra nærmiljøet, er en psykolog og en sosionom inne i bildet, sier Alf Bøhler ved informasjonsavdelingen på Ullevål sykehus.
Seint i går kveld var tilstanden alvorlig, men ikke livstruende for de tre barna. Yngstejenta, en sjuåring, har fått hode- og bruddskader. Hun ble operert allerede søndag.

11-åringen fikk ansikt-, brudd- og sårskader. Også han ble operert søndag kveld.

Disse to ligger nå på barnekirurgisk avdeling på Ullevål sykehus.

Verst gikk det utover eldstegutten i familien. Han er fremdeles på intensivavdelingen, men tilstanden skal være stabil. 15-åringen fikk hode-, bryst-, brudd- og sårskader i den tragiske kollisjonen. De tre barna skal etter hvert overføres til sitt hjemmesykehus, Sentralsykehuset i Akershus (SiA).

Dagbladet får opplyst at flere personer i nærmiljøet er beredt til å stille opp for barna. De to yngste barna er elever på Rasta skole.

Skolen har brukt mandag og gårsdagen til å snakke ut om det som skjedde på E16 like før klokka 16 søndag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer