Barna jubler for pappa

I går, ett døgn etter at han ble jaget av knivdesperadoen og kjempet for livet sitt inne på Rema 1000-butikken, kunne Mohamed Abdikadir igjen slappe av hjemme på Hauketo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv med tre knivstikk i kroppen og avhengighet av krykker for å gå, greier ikke Mohamed å la være å smile. Gleden over å være i live er stor.

- Jeg har vært utrolig heldig. Jeg er lykkelig over å være tilbake hos familien min, sier Mohamed Abdikadir.

Mens pappa prater, har barna fått finstasen på. Amina (4) smiler i kjolen med gullglitter og tyll, Hamsa (3) med penjakka på lager morsomme lyder, mens Aisha (1) bare stråler på pappas fang. Barna er veldig glade over å ha fått pappa hjem igjen.

Han vet fortsatt ikke hvorfor mannen som er siktet for å ha drept familien sin, gikk til angrep på ham.

Barna ble veldig redde da pappaen ikke kom inn med handleposene som ventet på lørdag.

Kona hans, Halwo Hashi Abdirahmam, har hatt nok å gjøre siden den dramatiske hendelsen. Slektninger, familie og venner har fylt opp den lille leiligheten.

- Jeg er glad for å ha Mohamed hjemme igjen så fort, smiler hun.

- Alle somaliere prater om det som har skjedd. Alle ringer hverandre eller går på besøk til hverandre. Dette er en mørkedag og sørgedag for oss somaliere, sier en av mennene i leiligheten.

TRYGT HJEMME IGJEN: Ett døgn etter at han ble knivstukket tre ganger av den drapssiktede mannen, kunne Mohamed Abdikadir i går slappe av med barna sine, Aisha (1), Hamsa (3) og Amina (4) i sofaen hjemme på Hauketo.