– Barna kan bli mobbeofre

Se og Hør-gründer Knut Haavik synes synd på barna som har to fedre. - Haavik er en dinosaur, sier Arve Juritzen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er allerede full krig i likestillingsminister Karita Bekkemellems (Ap) mannspanel. Se og Hør-gründer Knut Haavik synes synd på barna som har to fedre, fordi de kan bli mobbeofre.

- Knut Haavik tilhørere rasen dinosaur. De forsvant jo fordi de ikke klarte å tilpasse seg, sier den profilerte journalisten Arve Juritzen om panelkollegaen.

Haavik får en rekke profilerte mediepersonligheter å krangle med i mannspanelet. I tillegg til Juritzen, skal blant annet forfatter Jan Kjærstad, basketballspiller Marco Elsafadi, forfatter Levi Henriksen og fremtredende, unge politikere få bryne seg på den gamle Se og Hør-redaktøren.

- Tenker med hjertet

- Det er deilig når pene kvinner tar på seg flotte kjoler, sier Se og Hør-gründer Knut Haavik om likestillingsminister Karita Bekkemellem (Ap). Han mener hun er den flotteste kvinnen i regjeringen. Men ikke som justisminister.

- Som gammel kriminalreporter er jeg glad for at vi har fått en mannlig justisminister. Kvinner har en større tendens til å tenke med hjerte og ikke alltid like mye med hode, sier Haavik.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer