- Barna mine er døde. Jeg drepte dem

Tvillingene satt i den varme bilen gjennom hele farens arbeidsdag. Begge døde, og faren er nå siktet for drap. Han sier han trodde han hadde levert dem i barnehagen.

DØDE: To 11 måneder gamle barna ble fredag funnet døde i farens bil. Han sier han hadde glemt at de satt i bilen da han dro på jobb fredag morgen. Foto: NYT / NTB scanpix
DØDE: To 11 måneder gamle barna ble fredag funnet døde i farens bil. Han sier han hadde glemt at de satt i bilen da han dro på jobb fredag morgen. Foto: NYT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 39 år gamle mannen, som forlot sine ett år gamle tvillinger i bilen i åtte timer, har sagt til myndighetene at han trodde han hadde levert barna i barnehagen.

Det kommer fram i rettsdokumenter CNN har fått tilgang til.

Tvillingparet, som skal ha vært cirka 11 måneder gamle, ble funnet døde i en bil i Bronx i New York fredag. Det antas at de døde av overopphetning.

Gutt og jente

Da faren var ferdig på jobb, satt han seg i bilen og begynte å kjøre hjem. Først da, i overkant av åtte timer seinere, skal han ha innsett at tvillingene hadde vært i bilen hele tiden.

Han har forklart at han fikk øye på dem i sladrespeilet, og skal ha sett at de hadde fråde rundt munnen. Han kontaktet da nødetatene.

Barna - en jente og en gutt - ble erklært døde på stedet, ifølge CNN, som også skriver at en lege målte kroppstemperaturen deres i bilen - og at den ifølge rettsdokumentene var på drøye 42 grader.

De to barna skal obdusereres av en rettsmedisiner, slik at man kan fastslå dødsårsaken.

- Jeg drepte dem

- Jeg trodde jeg leverte dem i barnehagen før jeg dro på jobb. Jeg «blacket» ut. Barna mine er døde. Jeg drepte dem, skal faren ha sagt i et avhør etter pågripelsen, melder CNN.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer