- Barna visste ikke at han hadde en dødelig sykdom

Kona (54) siktet for barmhjertighetsdrap på Roger Gundersen (62).

DØD ETTER OVERDOSE: Lege Roger Gundersen (62) ble funnet død i sitt hjem i september i fjor. Kona hans er siktet for barmhjertighetsdrap på mannen. Foto: Arnt E. Folvik
DØD ETTER OVERDOSE: Lege Roger Gundersen (62) ble funnet død i sitt hjem i september i fjor. Kona hans er siktet for barmhjertighetsdrap på mannen. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||15. januar varetektsfengslet Vestfold politidistrikt en 54 år gammel kvinne for å ha tatt livet av sin mann, lege Roger Gundersen (62).- Hun ble løslatt i går, opplyser kvinnens forsvarer, advokat Hans Petter Pedersen, til Dagbladet.

Gundersen døde etter en overdose heroin i september i fjor.

UrettferdigKvinnen har selv forklart at hun medvirket til å gi Gundersen en dødelig dose narkotika i fjor høst.

- Dette er et barmhjertighetsdrap. Hun ble varetektsfengslet på grunn av mulighet for bevisforspillelse. Disse er nå ikke til stede, og derfor er hun løslatt, sier Pedersen til Dagbladet.Roger Gundersen skal ifølge kona ha vært alvorlig kreftsyk.

- Hun har hatt det veldig tøft, og opplevd det hele som dypt urettferdig. Hun føler at dette har vært noe hun måtte gjøre, sier Pedersen.

OverraskendeFor Roger Gundersens barn kom farens død som et sjokk.- Barna hans visste ikke at han hadde en dødelig sykdom. Derfor kom dødsfallet svært overraskende på dem, sier familiens bistandsadvokat, Simen Tveten.Barna avventer nå politiets etterforskning av saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer