Taper stort:  Barnas Hus har blitt en tøff reise for eierne, innrømmer adm. direktør Kjell Paulsrud (nr. 2 f.h.). Foto: Eivind Yggeseth/FA
Taper stort: Barnas Hus har blitt en tøff reise for eierne, innrømmer adm. direktør Kjell Paulsrud (nr. 2 f.h.). Foto: Eivind Yggeseth/FAVis mer

Barnas Hus har tapt 640 millioner på tre år

- Reisen har så langt vært tøff for eierne våre, innrømmer adm. direktør Kjell Paulsrud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Finansavisen skriver i dag at snuoperasjonen i Barnas Hus tar lengre tid enn ventet. I fjor forsvant nye 134 millioner kroner ut av barneutstyrskjeden.

- Reisen har så langt vært tøff for eierne våre. Det har vært krevende for ledelsen også, sier adm. direktør Kjell Paulsrud til Finansavisen.

Etter at Paulsrud tok over sjefsstolen for to år siden, har han og et håndplukket lederteam jobbet iherdig med å snu det tapstyngende konsernet. Han medgir at redningsaksjonen tar lengre tid enn han først trodde.

Ifølge Finansavisen har grossistselskapet til sammen tapt rundt 640 millioner kroner de siste tre årene.

Skipsrederfamilien Dyvi har solgt seg ned i selskapet, med unntak av Jan Frederik Dyvi, som har valgt å bli med videre. De gjenværende eierne har åpenbart tro på selskapet.

Egenkapital har blitt tilført i flere omganger, og i fjor fikk Barnas Hus nye 230 millioner i frisk kapital. En del av kapitalen er ment til ekspansjonen.

Flere nyheter Norske foreldre velger SUV-barnevogn
Norsk kvinne shopper klær for millioner hvert år
Nordmenn bremser pengebruken