Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnedrap i England sjekkes mot Baneheia

Politiet i Kristiansand sjekker nå om det kan være en sammenheng mellom drapet på ei åtte år gammel jente i England og barnedrapene i Baneheia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I tillegg sjekkes barnedrapene opp mot fantomtegningene av to menn som er blitt laget etter voldtektene av to jenter på Romsås i Oslo.

- Dette gjøres helt automatisk, og det ligger ikke noe dramatikk i dette. Det er helt naturlig å ta kontakt med politiet andre steder når det er saker som virker like, sier fungerende kriminalsjef Ragnar Ringvold i Kristiansand politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Det skal være flere likheter mellom barnedrapssaken i Baneheia og den i England. Ei åtte år gammel jente ble funnet drept i byen Pulborough 17. juli. Jenta ble gjemt i terrenget etter drapet, hun ble funnet helt eller delvis avkledd, tøyet var gjemt andre steder og det er trolig et seksualmotiv som ligger bak.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media