- Barnedrap kan være guttestrek

Svensk politi utelukker ikke at det var en ung person som drepte Carolina Johansson natt til lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To dager etter det brutale drapet på ti år gamle Carolina Johansson famler politiet fortsatt i blinde. Ingen er mistenkt for drapet, og politiet ser ingen motiv bak drapet. Politiet å bli mer og mer overbevist om at gjerningsmannen ikke er en voldsmann. Svenske Aftonbladet skriver i dag at politiet arbeider etter teorien om at morderen bor i nærområdet og utelukker ikke at det kan dreie seg om en guttestrek som gikk over styr:

- Vi arbeider blant annet etter den hypotesen, sa etterforskningsleder Stig Svensson på en pressekonferansen i går.

VG skriver i dag at ut fra de skadene den andre jenta i teltet fikk, ble ikke knivstikkene utført med stor kraft. Det kan tyde på at gjerningspersonen ikke hadde til hensikt å drepe. Men de viktigste vitnene - barna som befant seg i samme telt som Carolina og guttene som lå i teltet ved siden av - har vanskeligheter med å gjøre rede for hva de hørte og så drapsnatten.

- Det er et kjent faktum at barn kan få blokkeringer og bli innesluttet når de har vært med på noe ubehagelig. Vi er veldig forundret over at de knapt har sett eller hørt noe, sier Svensson til Aftonbladet.

DREPT: Karolina Johansson (10).