Barnefamilie braste i fjellveggen

MOSS/OSLO (Dagbladet): Familien på fire var på vei fra Våler i Østfold til Moss da sjåføren mistet kontrollen over bilen og braste rett i fjellveggen. Føreren, hans kone og deres to små barn ble alvorlige skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde på riksvei 120, et par kilometer øst for Mosseporten like før klokka 23.00 i går kveld. Politiet har mistanke om at føreren var påvirket av alkohol da ulykken inntraff.

Føreren, en mann i 30-åra, ble brakt til sykehus med alvorlige skader. Det ble også den kvinnelige passasjeren og to små barn.

Bilen de kjørte - en hvit golf av eldre årgang ble smadret i sammenstøtet med fjellveggen. Både politi, ambulanse og brannvesen ble tilkalt på stedet. Alle fire ble kjørt til Moss sykehus.

Kvinnen og et av barna - som bare var noen uker gammelt - ble ved midnatt fraktet til Ullevål sykehus med luftambulansen.

Politiet ville sent i går kveld ikke si mer om tilstanden til de skadde. Ulykken skjedde på en rettstrekke. Veibanen var fuktig og tidvis glatt. Det er uklart hva som er årsaken til at føreren mistet kontrollen over bilen.