Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Barnefar bak blodig knivangrep

To menn krøp inn vinduet og utløste masseslagsmål hos småbarnsfamilien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet rykket ut til leiligheten på Lademoen like over klokken 04.30. Da lå fire menn blødende i leiligheten etter å ha stukket hverandre med kniv.

-Det var fullt kaos der da vi kom fram. Vi fant flere kniver med blod på. Fire av mennene som var involvert trengte umiddelbar behandling på legevakten, sier operasjonsleder Jens Arne Haugum i Sør-Trøndelag politidistrikt.

De tror bakgrunnen for masseslagsmålet er sjalusi. To menn i starten av 20-årene krøp inn et vindu til familien med seks bosniere. Politiet opplyser at den ene gjerningsmannen har et barn med en av familiens døtre. Kvinnen og det cirka et år gamle barnet var til stede under slåsskampen, og ble brakt i sikkerhet av politiet.

- Vi avhører nå de involverte personene for å få vite mer om motivet og nattas hendelsesforløp, sier politioverbetjent John Øien.

Begge de to antatte gjerningsmennene som er av utenlandsk opprinnelse, er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse. Politiet har ikke avgjort om de ønsker å varetektsfengsle dem.

Den bosniske familiens far (44) og sønn (17) er innlagt på St. Olavs hospital med lette stikkskader. Søsteren og den ene siktede er utskrevet etter å ha fått legebehandling.