Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnefar beklager fra Thailand

Den etterlyste barnefaren skal ha ringt familien sin i helga og fortalt at han mistet sønnen fra stellebordet ved et uhell, skriver VG.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barnefaren mener at det var et uhell som gjorde at hans 80 dager gamle sønn omkom etter å ha blitt forlatt utenfor Sentralsykehuset i Rogaland for en uke siden. I helga ringte han to ganger til sin nærmeste familie og fortalte hva som hadde skjedd, skriver VG.

Da befant 32-åringen seg i et kjent turistområde i Thailand. Norge har ikke en utleveringsavtale med det asiatiske landet, og det kan derfor ta måneder før politiet får mannen tilbake til Norge.

Han flyktet fra Arlanda flyplass utenfor Stockholm fredag etter å ha vært på rømmen siden tirsdag. Barnefaren ankom Thailand via Dubai i De forente arabiske emirater. Før reisa tok han med seg 10 000 kroner i kontanter og pass hjemmefra.

I helga fant politiet den forlatte bilen hans parkert på Arlanda. Politiavdelingssjef Bjørn Thorleif Vanvik ved Stavanger politidistrikt ønsker ikke å kommentere opplysningene til VG.