Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnefar godtok fengsling

Politiet tror faren drepte sin tre måneder gamle sønn med vilje før han forlot barnet på parkeringsplassen utenfor Rogaland sentralsjukehus. 32-åringen har akseptert politiets begjæring om fire ukers fengsling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fengslingsmøtet i Jæren forhørsrett går for lukkede dører, og det er Stavanger Aftenblad som melder at mannen har akseptert å bli fengslet.

Etter en gjennomgang av de tekniske bevisene har politiet skjerpet siktelsen mot barnefaren fra å gjelde legemsbeskadigelse med døden til følge til forsettlig drap. 32-åringen avviser at han har skadet barnet sitt, og stiller seg uforstående til drapssiktelsen.

Ifølge Rogalands Avis skal det være tekniske bevis som har ført til en alvorligere siktelse mot faren.

I går ankom 32-åringen Stavanger etter å ha blitt hentet av norsk politi i Bangkok. Politiet begjærer mannen varetektsfengslet i fire uker.

Barnefaren har ifølge Rogalands Avis forklart til politiet at han ikke husker noe fra hendelsen, bortsett fra at det skjedde noe i forbindelse med stell av sønnen. I ettertid skal han ha lidd av hukommelsessvikt.

Farens advokat Tore Thomassen beskriver mannen som sitter i fengslingsmøte i dag som «dypt fortvilet».

- Han er full av selvbebreidelse og har verken sovet eller spist på flere dager, sier han til lokalavisa.

Minstestraffen for forsettlig drap er fengsel i minst seks år.