Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnefaren (29) løslates i morgen

- Foreligger ikke lenger bevisforspillelse.

LØSLATES: Den 29 år gamle barnefaren løslates i morgen, ifølge en pressemelding.
LØSLATES: Den 29 år gamle barnefaren løslates i morgen, ifølge en pressemelding. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Faren til ettåringen som ble funnet død i Vanvikan i Nord-Trøndelag, blir løslatt i morgen. Det opplyser Nord-Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

- Fengslingen utløper fredag 13.12.2013, og siktede vil bli løslatt i løpet av fredag ettermiddag. Årsaken til at politiet ikke ber om videre fengsling er at det ikke lenger foreligger bevisforspillelse i saken, heter det i pressemeldinga.

Fortsatt siktet Politiet mener de nå har sikret de bevis som var bakgrunnen for fengsling.

Guttens mor (26) ble løslatt tidligere denne måneden. Siktelsen mot både henne og ektemannen opprettholdes fortsatt, ifølge politiet.

Politiet har per i dag ikke fått endelig svar på obduksjonsrapporten, og etterforsker fortsatt saken som et mistenkelig dødsfall.

- Det gjenstår fortsatt mye etterforskning i saken, og etterforskningen fortsetter, skriver politiet.

Henvist til psykolog To dager før ettåringen ble funnet død i sitt hjem i Vanvikan i Leksvik - var guttens far (29) hos den lokale helsestasjonen. 

Det opplyser mannens forsvarer Trond Peder Nilsen overfor Dagbladet.

- En helsesøster ble da bekymret, og det ble sendt en slags bekymringsmelding til barnevernet. I et møte vedtok en annen helsesøster og kommunelegen å kontakte barnevernstjenesten, som rykket ut til familien dagen etter, sier advokat Nilsen til Dagbladet.

Dette møtet hos helsestasjonen var dermed foranledningen til at barneverntjenesten avla faren og hans kone (26) et besøk dagen før sønnen deres ble funnet død.