Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnefaren pågrepet i Thailand

Politiet tror han skadet sin egen baby og forlot ham på parkeringsplassen utenfor Sentralsjukehuset i Rogaland. I dag tidlig norsk tid ble den 32 år gamle faren arrestert av thailands politi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen har vært etterlyst i en uke, siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Når han kommer hjem til Norge, venter trolig varetektsfengsling, melder Rogalands Avis.

I mellomtida blir mannen plassert i thailandsk fengsel.

Sendes til Norge

- Mannen ble pågrepet i Thailand i dag morges norsk tid, bekrefter Politiinspektør Pål Jæger-Pedersen ved Stavanger politidistrikt overfor Dagbladet.no. Han vil ikke si hvor i Thailand mannen befant seg, eller om noen har holdt ham skjult. Foreløpig vet han ikke hvordan arrestasjonen forløp, eller om barnefaren har kommet med noen uttalelser i forbindelse med pågripelsen.

Nå starter arbeidet med å få mannen hjem.

- Han vil først bli fraktet til Bangkok. Deretter fortsetter arbeidet med å få ham hjem så snart som mulig. Blant annet vil vi de neste timene og dagene vurdere om det skal sendes tjenestemenn fra Norge ned for å hente ham, sier Jæger-Pedersen til Dagbladet.no.

Vil vurdere fengsling

- Selv om vi ikke har noen utleveringsavtale med Thailand, regner jeg med at det skal gå greit å få ham hjem. Vi har en god dialog med thailandske myndigheter.

Foreløpig kan han ikke si noe om når mannen kommer til Norge.

- Når mannen kommer til Stavanger, vil han bli avhørt. I den forbindelse er det nærliggende å vurdere om han skal varetektsfengsles, sier Jæger-Pedersen.