Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnefaren rømte fra Norge

Den 32 år gamle faren til spedbarnet som ble funnet i Stavanger i forrige uke, har rømt fra Norge. Barnet døde av hodeskader. Politiet har funnet mannens bil i Sverige, og tror han har dratt sørover i Europa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den røde Volvo 940 varebilen til 32-åringen ble observert i Østfold av vitner for noen dager siden. Politiet regnet med at 32-åringen var på vei til Sverige, og fant bilen i helga. De vil ikke si hvor i Sverige bilen ble funnet.

- På bakgrunn av tips og etterforskning har vi grunn til å tro at 32-åringen allerede har reist fra Sverige. Vi tror han har dratt lengre ned i Europa, sier politiavdelingssjef Torbjørn Knutsen ved Stavanger politidistrikt til Dagbladet.no.

Han vil ikke kommentere om politiet vet hvilket land 32-åringen befinner seg.

- Vi holder på med undersøkelser, og ønsker ikke å gå ut med mer informasjon nå.

I slutten av forrige uke ble det klart at mannen trolig har fått med seg pass og 10.000 kroner i kontanter før han forsvant.

32-åringen er siktet for å ha hensatt en annen i hjelpeløs tilstand og for legemsbeskadigelse med døden til følge, etter at hans tre måneder gamle sønn ble funnet sterkt forkommen utenfor Sentralsykehuset i Rogaland tirsdag morgen. Noen timer seinere døde babyen av hodeskader.