Barnehage ble tilgriset av bæsj

Russen mistenkes for å stå bak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Styrer Hanne Lundeberg Enger i Falkåsen barnehage i Porsgrunn fikk seg en svært ubehagelig overraskelse da hun stakk innom jobben søndag morgen: Et vindu var knust, og garasjen var full av menneskeavføring, skriver Porsgrunns Dagblad.

Spredt avføring

- Vinduet i inngangsdøra til barnehagen var knust, men ingen har tilsynelatende vært inne. Men noen har brutt seg inn i garasjen og regelrett spredt avføringen sin, sier Enger til lokalavisa.

Garasjen er full av sykler, lekekasser og andre redskaper.

I tillegg til å grise til garasjen har de ubudne gjestene etterlatt seg avføring og dopapir mange steder på området rundt barnehagen.

- Dette er primitiv moro, og de som står bak dette, bør skamme seg, sier styreren opprørt.

Russen skyldige?

Det verserer flere teorier om hvem som er ansvarlig for hærverket. Blant annet har naboer til barnehagen fortalt at det var en del ungdommer og russebiler i området lørdag kveld og natt.

- Det kan se ut som det kan være en russeknute inne i bildet her, siden trolig flere har vært med på å spre avføring på forskjellige steder både inne og ute, sier Enger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.