Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnehageansatt anmeldt for tre overgrep

Renholder i Trondheim kommune anmeldt av foreldre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Trondheim mottok nylig den tredje anmeldelsen mot en renholder ansatt i kommunen. Mannen ble i april og mai anmeldt av kommunen for seksuelle overgrep mot to tre år gamle jenter i samme barnehage.

I forrige uke ble mannen anmeldt igjen, denne gangen av foreldrene til en tre år gammel jente som går i en annen barnehage i kommunen, skriver adressa.no.

Alle anmeldelsene er basert på ting som jentene har fortalt sine foreldre. To av jentene er avhørt av dommere, mens det nå skal bli gjennomført avhør av den siste jenta. Avhør av barn under 14 år blir overvåket av en dommer.

Overgrepene skal ha skjedd under opphold i barnehagen, opplyser politiet til avisa. Den siktede avviser anklagene.

- Han stiller seg fullstendig avvisende til anklagene, sier hans forsvarer Christian Wiig til adressa.

Ifølge Wiig har mannen bedt om å bli undersøkt av psykiater for å kartlegge personlighetsforstyrrelser.

- Han skjønner ikke hvorfor han ikke blir framstilt for en psykiatrisk undersøkelse. Han vil vise at han ikke har pedofil legning, sier Wiig.

Kommunen forteller adressa at de har gitt mye informasjon til foreldrene i de fire barnehagene og den ene skolen der mannen har jobbet som renholder.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling