Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnehageansatt filmet og tok bilder av overgrepsofre

Politiet i Sverige utelukker ikke at flere barn kan ha blitt utsatt for overgrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): En 41 år gammel barnehageansatt i Jönköping er mistenkt for grove overgrep mot fire jenter i barnehagen han jobbet i. Politiet har også funnet filmer av barna på mannens PC.  

De mistenkte overgrepene skal ha foregått over en periode på tre år, mannen har vært ansatt i barnehagen i ti år. Svenske påtalemyndigheter utelukker ikke at flere barn kan ha blitt utsatt for overgrep og sier ifølge Jönköping Nytt at flere foreldre har tatt kontakt i etterkant av pågripelsen. 

Politiet har funnet 170 bilder og flere filmer mannen selv har stått bak. De fire jentene fra barnehagen er identifisert både på bilde og i filmene.  

I en av mannens egenproduserte filmer skal det også ha blitt oppdaget et til nå ukjent offer som politiet jobber med å identifisere. Mannen har overfor politiet innrømmet å ha tatt ti av bildene selv.  

Ifølge svenske påtalemyndigheter skal ikke de andre ansatte i barnehagen ha fattet mistanke mot mannen, men skal ha lagt merke til at flere av barna oppførte seg annerledes i selskap med 41-åringen.  

Mannen er gift og har selv to barn, men ifølge dagens pressekonferanse i politiets regi skal familien ha vært totalt uvitende om mannens dobbeltliv. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media