Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnehageansatt siktet for seksuelt krenkende atferd

Foreldrene anmeldte saken etter at barnet fortalte om den mannlige barnehageansatte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mannlig barnehageansatt siktet for å ha utvist seksuelt krenkende atferd overfor et barn i en barnehage på Helgeland.

- Mannen ble pågrepet mandag denne uken etter at barnet hadde fortalt om en mannlig barnehageansatt, som skal ha utvist en atferd som kan karakteriseres som seksuelt krenkende, opplyser politiadvokat Marianne Mora Eskildsen i Nordland politidistrikt.

Det var barnets foreldre som meldte saken til politiet. Den mistenkte mannen ble pågrepet, og det ble tatt beslag i elektronisk utstyr.

Etterforskningen har så langt ikke avdekket noe som knytter vedkommende til en type atferd som han er anmeldt for. Politiet fortsetter imidlertid etterforskningen, blant annet med tilrettelagt avhør av barnet.

I samarbeid med barnehagen er det ordnet slik at mannen ikke er på jobb så lenge saken er uavklart.

- Det er små lokale forhold, så vi ønsker vi ikke å gå nærmere inn på stedsplassering, alder eller annet som kan bidra til i identifisere de berørte partene i saken, sier politiadvokat Eskildsen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart