Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnehageansatt siktet for seksuelt overgrep

- Det er én hendelse som skal ha funnet sted høsten 2016 i barnehagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mannlig barnehageansatt i 40-årene er siktet for seksuell omgang med et barn i en barnehage i Buskerud.

Barnets foreldre anmeldte saken til politi i desember i fjor, melder NRK. Mannen er siktet for straffelovens bestemmelser om seksuell omgang med barn under 14 år.

- Det er én hendelse som skal ha funnet sted høsten 2016 i barnehagen, sier politioverbetjent Jan-Henrik Håkestad i Sør-Øst politidistrikt.

- Vi håper vi etter hvert kan få sluttført de siste gjøremålene, og at det deretter blir tatt en påtalemessig vurdering om utfallet av saken.

Ledelsen i barnehagen sier at ansatte som blir siktet for slike forhold ikke får jobbe eller oppholde seg i barnehagen så lenge saken etterforskes.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling