Barnehageassistenten dro på jobb og glemte nevøen i bilen

- Jeg vet ikke hva som skjedde, jeg bare gikk fra bilen og glemte ham, sier 19-åringen som nå er siktet for barnemishandling med døden til følge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sandra Rodriguez-Miramontes (19) vil aldri bli den samme igjen. 19-åringen arbeider som barnehageassistent for treåringene på Precious Moments Day Care i Albuquerque i den amerikanske delstaten New Mexico, men er nå siktet for barnemishandling med døden til følge og risikerer fengsel etter at hennes to år gamle nevø døde da hun hadde ansvar for ham.

Mandag morgen startet som alle andre dager for Sandra, hun hentet sin to år gamle nevø hjemme hos søsteren sin for å ta ham med til barnehagen der hun selv jobber. Hver dag de siste fem månedene hadde hun gjort det samme, plukket opp toåringen i halv sju-tida, kjørt til barnehagen der hun leverte nevøen på avdelingen for toåringene, mens hun selv passet treåringene.

Men ikke den mandagen. Etter å ha parkert utenfor barnehagen glemte Rodriguez-Miramontes nevøen, som satt i baksetet på bilen og sov, midt i den vanvittige hetebølgen som rir USA.

- Jeg vet ikke hva som skjedde, jeg bare gikk fra bilen og glemte ham, har 19-åringen fortalt politiet.

Full støtte fra barnets mor Seinere på dagen ble Sandra overført til avdelingen for toåringer. Da alle toåringene våknet etter ettermiddagsluren, så hun ikke nevøen. Da hun spurte den ansarlige for avdelingen, ble hun fortalt at den lille nevøen aldri hadde blitt levert den dagen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer