Barnehagen fikk sjokk - fant tre kilo hasj i barnets sekk

Barnets far får fengselsstraff.

SJOKKFUNN: Over tre kilo hasj ble funnet i sekken til et barnehagebarn i Kolding i Danmark. Faren til barnet er nå dømt til fengselsstraff. Foto: NTB scanpix
SJOKKFUNN: Over tre kilo hasj ble funnet i sekken til et barnehagebarn i Kolding i Danmark. Faren til barnet er nå dømt til fengselsstraff. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I november skulle en ansatt i en barnehage i Kolding hente opp matpakka til et av barna. Synet som møtte den ansatte var mildt sagt uventet.

I sekken til barnet lå det en pose med 3640,7 gram hasj.

80 gram kokain

Det førte til en kaotisk dag i barnehagen. Politiet ble tilkalt - og faren, som var til stede i barnehagen, ble undersøkt. Den 40 år gamle faren hadde da 80 gram kokain på seg, skriver danske TV2.

Faren har tilstått hendelsesforløpet i retten. Han straffes med ett år og ni måneder i fengsel.

- Jeg synes det er et utmerket resultat, sier anklager Bjørn Dahl Larsen til TV2.

Resultatet ble akkurat slik Dahl Larsen ønsket. Forsvareren til den anklagede argumenterte for ett år og tre måneders fengselsstraff, men retten la tidligere narkotikarelaterte dommer til grunn for den endelige straffen.

Holdt på å bli fersket tidligere

Samme dag som den ansatte i barnehagen avslørte hasj i barnets sekk, holdt den straffedømte faren på å bli fersket av politiet tidligere på dagen.

Han fikk skyss av en venn på vei til barnehagen. Langs ferden ble sjåføren stoppet av politiet i en rutinesjekk. Faren, som satt i passasjersetet, fikk lov til å gå ut av bilen mens sjåføren ble sjekket av politiet.

- Han har forklart at det ikke var meningen at han skulle ha med posen i barnehagen, men at han ville stikke av med den så han ikke ble oppdaget, sier Dahl Larsen til mediekanalen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer