- Barnehagerevolusjonen fortsetter!

Kristin Halvorsen starter valgkampen med leserne. Still spørsmål nå. Nettmøte mandag.

SVARER DEG: SV-leder Kristin Halvorsen. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet
SVARER DEG: SV-leder Kristin Halvorsen. Foto: Øistein Norum Monsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Still spørsmål til Kristin Halvorsen nederst i saken.----------------------------

(Dagbladet):Tirsdag starter Sosialistisk Venstreparti sin valgkamp på Parkteateret i Oslo, men dagen før avspark svarer hun deg om partiets planer for en ny rødgrønn regjering de neste fire årene, dersom valget 14. september går etter planen.

- Barnehage- revolusjonen fortsetter. Nå har vi i praksis nådd målet om full barnehagedekning, nå skal vi sørge for kvalitet og faglig tilbud, sier SV-leder Halvorsen til Dagbladet.

Partiets forslag om en gratis time for alle barn på SFO - og makspris i hele landet - er en del av kvalitetsplanen. Forslaget koster rundt 1,7 milliarder kroner.I 2008 fortalte Dagbladet at Brynjar (6) i Nittedal betaler over dobbelt så mye for å være på SFO som Lene (8) i Åseral.

- Dagbladets reportasje viser jo behovet. Her er det stor uenighet mellom de rødgrønne og de borgelige. Det er jo et paradoks at foreldre i dag betaler mer for SFO enn for barnehage, til tross for at barnehager har et pedagogisk tilbud, sier Halvorsen, som de siste fire årene har vært finansminister.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer