Barnemishandleren innlagt

Sherry Murphy skal ha låst de tre barna inne i kjelleren og forlatt dem. Faheem (7) sultet ihjel. I går ble hun innlagt etter avhøret av drapsetterforskere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FBI over hele USA jaktet på Sherry Murphy etter at de fant like av en sjuåring i rekkehusleiligheten hennes i Newark, New Jersey i USA.

Men det var belønningen på 5000 dollar som førte til at hun ble tatt.

Den 41 år gamle danseren hadde søkt tilflukt hjemme hos en mann mens politiet jaktet på hemme, men mannen ble mistenksom da han fikk se tv-bilder av henne.

Men Murphy nektet for at kvinnen på tv-bildene var henne. Men dagen etter fikk han se bildene på nytt, og at det var en belønning på 5000 dollar for den som kunne fortelle politiet hvor hun var. Da ringte han.

Ble syk under avhøret

Jakten på Murphy startet lørdag da politiet fant to brødre på 7 og 4 år innelåst i et rom i hennes kjeller. De hadde blitt banket opp, brent og forlatt uten mat.

Etter at guttene ble funnet fortalte sjuåringen at han savnet tvillingbroren sin. Han hadde ikke sett ham på lenge.

Dagen etter fant politiet liket av ham i et kott i rekkehuset.

Sherry Murphy ble innlagt på samme sykehus som de to små guttene ligger i går. Da hun ble avhørt av drapsetterforskerne ble hun svimmel, fikk hodepine og høyt blodtrykk.

Mamma alvorlig skadd

De tre guttene ble Murphys ansvar da deres mor, Melissa Williams, havnet i fengsel i mars i fjor, men i august ble hun løslatt.

Hun har forklart at hun ikke klarte å finne verken sin kusine Sherry eller barna.

Nå ligger mamma Melissa også alvorlig skadd på sykehus, etter at hun ble påkjørt da hun dro i all hast for møte sine to sønner igjen.

Barnevernet i Newark fant heller ikke barna, og avsluttet sine undersøkelser. De hadde da fått sin tiende melding om at alt ikke var som det skulle med barna.

Morens kjæreste, Joe Reese, er også fengslet - mistenkt for å ha misbrukt en av de to sju år gamle tvillingene seksuelt.

DREPT: Faheem Williams ble funnet etter at tvillingbroren Raheem fortalte at han savnet ham. Raheem og lillebror Tyrone (4) ble funnet utsultet innelåst i kjelleren.
<B>TATT: Sherry Murphy (41) har hatt ansvaret for barna siden mars i fjor.
MARERITT-HUSET: I denne leiligheten ble de tre brødrene holdt. Da de to overlevende ble funnet lå de i sin egen avføring og hadde ikke fått mat på flere dager.