KNIVDREPT: En kvinne er funnet død i en leilighet på Trollåsen i Akershus-kommunen Oppegård. 
Foto: Elisabeth Sperre Alnes / Dagbladet
KNIVDREPT: En kvinne er funnet død i en leilighet på Trollåsen i Akershus-kommunen Oppegård. Foto: Elisabeth Sperre Alnes / DagbladetVis mer

Barnemor knivdrept på Kolbotn

Samboeren skal nå være på flukt med deres felles barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| OPPEGÅRD (Dagbladet): En kvinne i 30-åra er funnet død i en leilighet på Trollåsen i Akershus-kommunen Oppegård.

I en pressemelding bekrefter politiet at den døde kvinnen bodde i leiligheten hvor hun ble funnet.

Jakter samboeren - Klokka 14.13 mottok Follo politidistrikt melding om at en kvinne var knivstukket sin bolig på Trollåsen i Oppegård. Alle ressurser er satt inn i det videre arbeidet, sier stasjonssjef Geir Krogh ved Follo politistasjon i pressemeldingen.

Politiadvokat Lars Østbye opplyser til Dagbladet at de nå er på utkikk etter samboerens bil, men sier de foreløpig ikke har noen konkret mistenkt for drapet.

Ifølge NRK skal samboeren være internt etterlyst av politiet, dette vil ikke Østbye kommentere. Samboeren skal ha forsvunnet fra stedet sammen med deres felles barn, en ett år gammel gutt.

Politiet tror drapet skjedde i natt, men kvinnen ble funnet av familiemedlemmer i ettermiddag.

- Har dere mistanke om han er bevæpna?

- Vi har ingen tanker omkring det, men vi ønsker å komme i kontakt med samboeren, sier Østbye, som videre nekter å kommentere om barnet befinner seg i bilen, hvordan bilen ser ut eller hvilke skiltnummer den har.

Sperret av Politiet har vært i kontakt med avdødes familie.

Politi har sperret av et område rundt en rekkehusleilighet der kvinnen er funnet død, og venter på kriminalteknikere som er ventet til stedet om kort tid.

Kripos er også varslet om saken.

Bevæpnet politi Bevæpnet politiet og ambulanse rykket ut til adressen etter at de klokken 14.13 mottok melding om at kvinnen skulle være knivstukket.

- Vi har foreløpig ikke pågrepet noen, sier innsatsleder Ketil Frydenlund til Dagbladet.

Dør til dør Politiet går nå fra dør til dør blant naboene. Politiet ønsker ikkeå  gå ut med opplysninger om kvinnen bodde alene eller med familie.

FUNNET DØD: Kvinnen skal ha blitt knivstukket til døde i en leilighet på Trollåsen i Oppegård kommune. Foto: Frode Hansen / Dagbladet
FUNNET DØD: Kvinnen skal ha blitt knivstukket til døde i en leilighet på Trollåsen i Oppegård kommune. Foto: Frode Hansen / Dagbladet Vis mer

Det er på det rene at politiet behandler saken som en drapssak.

Stor jakt Flere politidistrikt er koblet inn i jakten på en mulig drapsmann på flukt.

- Vi bistår Follo og er bedt om å holde utkikk etter en bestemt bil, sier operasjonsleder Marianne Mørch ved Søndre Buskerud politidistrikt.

- Jeg kan bekrefte at vi også er på utkikk etter en bil, men jeg ingen flere opplysninger. Det er det Follo som må gå ut med, sier operasjonsleder Heidi Grundstad ved Oslo politidistrikt.

Sønde Buskerud politidistrikt opplyser i politiloggen at flere patruljer har bistått med søk etter en bil.

Dagbladet følger saken.

ÅSTEDET: I dette nabolaget ble kvinnen funnet død. foto: Frode Hansen / Dagbladet
ÅSTEDET: I dette nabolaget ble kvinnen funnet død. foto: Frode Hansen / Dagbladet Vis mer