Barnemorderens bror snakker ut: - Jeg skulle ønske han var død

Skriver bok om broren Ian Huntley, som i 2002 drepte tiåringene Holly og Jessica.

- VISER IKKE ANGER: Barnemorderen Ian Huntley har aldri vist anger for drapene på de to små jentene Jessica Chapman og Holly Wells i 2002. Det skriver hans bror i en helt ny bok. Foto: AFP / Scanpix
- VISER IKKE ANGER: Barnemorderen Ian Huntley har aldri vist anger for drapene på de to små jentene Jessica Chapman og Holly Wells i 2002. Det skriver hans bror i en helt ny bok. Foto: AFP / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For aller første gang står broren til Ian Huntley fram - ti år etter drapene på de to tiåringene Jessica Chapman og Holly Wells.

Jentene forsvant fra Soham i England i august 2002. Etter at de var drept, ble de avkledd og brent i et forsøk på å skjule kroppene. Restene av likene ble dumpet i en grøft.

- Ingen anger Huntley ble mistenkt for drapene og arrestert sammen med kjæresten Maxine Carr, som hadde hatt de to jentene på skolen. Ian Huntley soner nå en livstidsdom for drapene.

I boka «The blood we share», skriver Wayne Huntley, som er Ians bror, at broren aldri har vist et snev av anger for drapene på de to små jentene.

- Jeg vil ikke ha ham i nærheten. Jeg skulle ønske han var død, sier Wayne Huntley ifølge Dailymail.

- Moren visste det Ifølge broren Wayne visste deres mor at Ian var skyldig i drapene fem timer før politiet pågrep ham. Dette skriver han åpent om i boka.

Wayne skriver at mora forsto at sønnen var drapsmann da hun snakket med ham på telefon samme dag som pågripelsen fant sted.

- Hun spurte ham: «Gjorde du det?» Hjertet hennes sank da sønnen repliserte: «Jeg elsker deg, mamma». I det øyeblikket forsto hun at han var skyldig, forteller Wayne, som skal ha overhørt samtalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer