Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnepike mistenkt for å ha knivdrept to barn

Barnas mor fant de to små barna døde i badekaret i et fasjonabelt strøk i New York.

BARNEPIKE MISTENKT FOR DRAPENE: En politibetjent står utenfor bygningen i det fasjonable strøket i New York i går, der en mor fant sine to små barn, en liten gutt (2) og en liten jente (6), knivdrept i badekaret. Familiens barnepike er mistenkt for drapene. Foto: Carlo Allegri / Reuters / AP Photo
BARNEPIKE MISTENKT FOR DRAPENE: En politibetjent står utenfor bygningen i det fasjonable strøket i New York i går, der en mor fant sine to små barn, en liten gutt (2) og en liten jente (6), knivdrept i badekaret. Familiens barnepike er mistenkt for drapene. Foto: Carlo Allegri / Reuters / AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En barnepike er pågrepet i New York, mistenkt for å ha stukket i hjel to små barn hun passet på.

Det var moren til barna som kom hjem til leiligheten og fant barna i knivdrept i badekaret. Sønnen skal være to år, og datteren seks år, opplyser politiet i New York.

Barna var blitt stukket med kniv mange ganger. Barnepiken, en 50 år gammel kvinne, ble funnet på baderomsgulvet med selvpåførte knivskader i nakken, og den blodige kniven lå på gulvet like ved, ifølge politiet.

Kvinnen er innlagt på sykehus, men hun overlever neppe skadene, ifølge New York Times.

Drapene skjedde i en leilighet i et fasjonabelt nabolag på Upper West Side.

(NTB)