<strong>OSLO:</strong> En ansatt p Munkerud skole er bekreftet koronasmittet. Rundt halvparten av de ansatte er i karantene, og skolen vil ikke pne som planlagt mandag 17. august.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
OSLO: En ansatt p Munkerud skole er bekreftet koronasmittet. Rundt halvparten av de ansatte er i karantene, og skolen vil ikke pne som planlagt mandag 17. august. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

Barneskole i Oslo holder stengt etter at ansatt fikk påvist koronasmitte

En ansatt på Munkerud skole er bekreftet koronasmittet. Rundt halvparten av de ansatte er i karantene, og skolen vil ikke åpne som planlagt mandag 17. august.

– Skolen vil ikke åpne på mandag til planlagt skolestart. Det er sendt ut en melding til alle foresatte, bekrefter kommunikasjonsdirektør Trine Lie Larsen i Utdanningsetaten i Oslo kommune til NTB.

Til NTB bekrefter rektor Anton Rygg at rundt halvparten av de 120 ansatte ved skolen som ligger på Nordstrand i Oslo, nå er satt i karantene etter at en nøkkelperson ved utdanningsinstitusjonen fikk påvist koronasmitte i går kveld.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer