RYSTENDE T-SKJORTE: Barnet ble sendt på skolen i denne t-skjorta i USA. Mora er pågrepet og barnevernet undersøker saken. - Å ønske at barnet ditt skal ha gode karakterer er bra, men fysisk vold er ikke veien å gå for å oppnå det målet. Det er andre måter å veilede barnet ditt, slår politiet fast. Foto: AP / Hernando County Sheriff's Office / NTB scanpix
RYSTENDE T-SKJORTE: Barnet ble sendt på skolen i denne t-skjorta i USA. Mora er pågrepet og barnevernet undersøker saken. - Å ønske at barnet ditt skal ha gode karakterer er bra, men fysisk vold er ikke veien å gå for å oppnå det målet. Det er andre måter å veilede barnet ditt, slår politiet fast. Foto: AP / Hernando County Sheriff's Office / NTB scanpixVis mer

Barnet kom på skolen full av blåmerker og denne t-skjorta

Nå er mora tatt for barnemishandling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et barn møtte forleden opp på skolen sin i Florida i USA full av blåmerker. I tillegg var barnet tvunget til å gå med en t-skjorte som forklarte hvordan skadene hadde skjedd.

- Jeg har for tiden F i alle fag. Jeg får ikke lov til å kjæreste på en stund. Så hold deg unna, hvis ikke får jeg juling slik jeg fikk i går kveld. Jeg kan heller ikke ha noen venner før mine karakter er oppe på C eller bedre, står på det den ene siden av t-skjorte.

Barnets 31 år gamle mor ble pågrepet og siktet for barnemishandling.

- Hun har slått barnet med et belte, og beltet har hatt noe metall på seg, sier talskvinne Denise Moloney ved Hernando-politiet til Washington Post.

Det lokale barnevernet undersøker også nå saken. Da t-skjorta ble oppdaget på skolen fikk barnet noe annet å ha på seg før politiet ble varslet.

- Skadene var så omfattende at det ga blåmerker og sår dagen etter. Det er omfattende, sier Moloney.

- Å ønske at barnet ditt skal ha gode karakterer er bra, men fysisk vold er ikke veien å gå for å oppnå det målet. Det er andre måter å veilede barnet ditt.

På baksiden av t-skjorta sto det:

- Med mindre du hjelper meg med dette målet, hold deg unna. Å spise pommes frites og være en sosial sommerfugl er over fordi jeg vet hvorfor foreldrene mine sender meg på skolen. Jeg vet nå viktigheten av min utdannelse. Jeg vil lære. Jeg vil lytte til lærerne og vise respekt, alltid. Jeg vil gjøre disse tingene fordi jeg feiler på grunn av mitt sosiale liv. Vil du være min venn:) Hjelp meg ved å ikke være det.

BAKSIDA: Barnet fikk nye klær da denne t-skjorta ble oppdaget på skolen. Foto: AP / Hernando County Sheriff's Office / NTB scanpix
BAKSIDA: Barnet fikk nye klær da denne t-skjorta ble oppdaget på skolen. Foto: AP / Hernando County Sheriff's Office / NTB scanpix Vis mer