Barnevakta forgrep seg på 11-åringen. Så kom faren hjem

- Han handlet som en far.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 35 år gammel pappa fra Daytona Beach i delstaten Florida i USA tok 18 år gamle Raymond Frolander på fersk gjerning, mens Frolander seksuelt misbrukte 35-åringens elleve år gamle sønn, skriver Daytona Beach News.

Hendelsen skjedde i går, og da faren tok Frolander på fersk gjerning, etterlot han ham bevisstløs og blodig.

Barnevakt Frolander skal ha vært nabo og barnevakt for den elleve år gamle gutten som ble seksuelt misbrukt.

Faren har senere fortalt politiet at han gjorde det som var nødvendig og at han hadde sin rett til å gjøre det.

- Jeg ble nettopp vitne til en voksen mann som misbrukte, og jeg fikk ham i en blodpøl for dere, fortalte den 35 år gamle faren politiet.

- Han handlet som en far, sa politisjef i Daytona Beach, Mike Chitwood, ifølge lokalavisa.

Faren forteller at han bare brukte nevene og føttene da han ga seksualmisbrukeren en real dose juling.

- Jeg stilte ikke noen spørsmål før jeg tok meg av ham, skal faren ha fortalt.

Ifølge politirapporten skal overgriperen ha fått store skader i ansiktet, og arrestasjonsbildet viser også blåmerker, hevelser og sår.

Gjentatte overgrep Overgrepene mot gutten skal ha foregått over flere år, og faren blir ikke tiltalt for angrepet mot overgriperen.

- Du har en 18-åring som tydelig har valgt ut sitt mål og hatt sex med ham gjentatte ganger. Faren handlet som en far, og jeg ser ikke noe vi kan tiltale ham for, sier Chitwood.

I avhør skal Frolander også ha sagt seg skyldig i overgrep.

- Han sto oppreist med buksene på anklene, det er ikke mer å si om det. Jeg gjorde det jeg har rett til bortsett fra at jeg ikke drepte ham, fortalte faren i avhør og la til:

- Du burde være jævlig glad for at jeg elsker min gud.

BANKET OPP: 18 år gamle Raymond Frolander skal ha forgrepet seg på gutten flere ganger i løpet av en periode på tre år. Da faren til gutten tok ham på fersk gjerning, ble ansiktet hans seendes sånn ut. Foto: Daytona Beach Police.
BANKET OPP: 18 år gamle Raymond Frolander skal ha forgrepet seg på gutten flere ganger i løpet av en periode på tre år. Da faren til gutten tok ham på fersk gjerning, ble ansiktet hans seendes sånn ut. Foto: Daytona Beach Police. Vis mer