Barnevernsansatte mishandlet og tapet fast

Tre barn og foreldrene forsvant med maskerte menn.

MISHANDLET OG TAPET FAST: To ansatte i barnevernet i Sarpsborg har blitt utsatt for vold og etterlatt i hjelpeløs tilstand. Foto: Jon Terje Pedersen / Dagbladet
MISHANDLET OG TAPET FAST: To ansatte i barnevernet i Sarpsborg har blitt utsatt for vold og etterlatt i hjelpeløs tilstand. Foto: Jon Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BORGENHAUGEN/OSLO (Dagbladet): To ansatte i barnevernet i Sarpsborg har blitt utsatt for vold og etterlatt i hjelpeløs tilstand, skriver politiet i Østfold i en pressemelding.

Hendelsen fant sted på Borgenhaugen utenfor Sarpsborg sentrum.

- Vi har foreløpig ingen nye opplysninger i saken, men jobber med å etterforske saken, blant annet ved å informere gjennom media fortløpende. Vi ber selvsagt publikum om hjelp til å komme med opplysninger, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Sigrun Mørkeseth, til Dagbladet.

De to barnevernsansatte var på hjemmebesøk for å gjennomføre et kontrollert samvær mellom tre barn og deres foreldre. Etter en tid kom flere maskerte personer inn i huset.

De to barnevernsansatte ble utsatt for vold, og deretter tapet fast. Deretter forsvant foreldrene, barna og de maskerte mennene fra huset.

Ifølge politiet var representantene fra barnevernet tapet fast i flere timer før de ble befridd av en ukjent person.

De to er fraktet til sykehus, men har ikke alvorlige fysiske skader. Foreldrene til barna er irakiske statsborgere, men har bodd i Norge i flere år. Barna er to jenter på 14 og 12 år, og en gutt på 6 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer