Barnevogn stappfull av tyvegods

Den 39 år gamle kvinnen dro på tyveriraid med barnevogn. Hun puttet varene inn under regntrekket til vogna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TRONDHEIM (Dagbladet): To ganger har politiet vært hjemme hos kvinnen og funnet leiligheten stappfull av tyvegods. Ifølge siktelsen er det er snakk om varer for minst 750 000 kroner.

Dagbladet fikk i går se det beslaglagte tyvegodset, som fyller hele gulvet i et stort rom i Sentrum politistasjon i Trondheim: Bukser, gensere, nips, leker, glassgjenstander, skinnvesker, kjøkkenutstyr, kostbar parfyme og mye, mye mer.

På fersken

-  Her finner du det meste, unntatt matvarer og bildeler, sier politibetjent Harry Skar til Adresseavisen.

Han mener kvinnen lider av en form for kleptomani.

Den tyverisiktede 39-åringen ble tatt på fersk gjerning sommeren 2001. Hun vedtok et forelegg, selv om hun nektet for å ha stjålet varene. Vel ett år seinere ble hun tatt på nytt, og en påfølgende ransaking av kvinnens leilighet avdekket store mengder tyvegods.

I februar i fjor ble kvinnen avslørt for tredje gang: Hun skal ha vært på vei ut fra Torgkvartalet med barnevogna full av stjålne varer. Boligen ble ransaket for andre gang, og det ble på nytt funnet store mengder tyvegods.

Godt kjent

Ifølge Adresseavisen er den siktede 39-åringen ugift, har ett barn og er uten fast arbeid. Hun har ikke vært varetektsfengslet, men hun skal ha kommet med en delvis tilståelse. Kvinnen skal nå være godt kjent av butikkansatte og vektere i Trondheim.

TYVEGODS: Politioverbetjent Knut Gorset viser fram de mange varene den 39-årige kvinnen skal ha stjålet. Ifølge siktelsen er det snakk om varer for minst 750 000 kroner.