Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Barnevogna trillet vekk fra mora og havnet på skinnegangen

Seks måneder gammel gutt overlevde å bli slept 30 meter under 250 tonn tungt tog i Melbourne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet.no): Et overvåkingskamera har fanget opp en høydramatisk hendelse på togstasjonen i Melbourne i går, melder Herald Sun.

Bildene viser ei barnevogn som ruller av gårde vekk fra en desperat mor. Vogna havner opp ned på skinnegangen, og blir truffet av toget. Vitner til ulykken fryktet det verste, men den seks måneder gamle gutten ble heist opp fra skinnegangen med bare en kul i hodet.

- Trengte mat
Gutten var stroppet fast i en trehjuls barnevogn. Vogna ble dratt 30 meter mens togføreren desperat forsøkte å stanse det 250 tonn tunge toget. Toget traff barnevogna i 30 kilometer i timen. Barnet ble slept av gårde i barnevogna hengende under den første togvogna.

Ungen var allerede trygt i moras armer da ambulansepersonell kom til åstedet etter noen få minutter.

- Han trengte å bli matet og få seg en liten lur, sier ambulansesykepleier Jon Wright til Herald Sun.

Belte reddet livet
Nestenulykka føyer seg inn i rekken av farlige hendelser som har funnet sted på skinnegangene i Melbourne den siste tida. Den dramatiske hendelsen fant sted dagen etter at Connex og Kidsafe gikk ut og ba foreldre være ekstra oppmerksomme, særlig når de bruker populære barnevogner med tre hjul.

- Gutten var heldigvis spent fast i vogna. Det reddet trolig livet hans. At toget saknet farten på vei inn til stasjonen hjalp også, sier Wright til avisa.

Babyen ble brakt til Royal Children´s Hospital etter hendelsen, men ble utskrevet i går kveld, opplyser politiet..

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling