Trumps USA

Barron Trump (10) blir USAs første «Førstegutt» siden JFK: Oppkalt etter pappas falske skrytepave

Beskrives av mamma Melania Trump som snytt ut av nesa på sin far: Sterke meninger, veldig spesiell og uavhengig.

PAPPAGUTT: Barron Trump er 10 år gammel og blir første gutten i Det hvite hus på lang tid. Foto: Chip Somodevilla/Getty Images/AFP 
PAPPAGUTT: Barron Trump er 10 år gammel og blir første gutten i Det hvite hus på lang tid. Foto: Chip Somodevilla/Getty Images/AFP  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For første gang siden John F. Kennedy jr. var i Det hvite hus, har USA fått en «Førstegutt» - eller «The First Boy», som The Telegraph skriver.

Barron Trump er 10 år gammel, og beskrives av mamma Melania Trump som snytt ut av nesa på sin far: Sterke meninger, veldig spesiell og uavhengig.

Ifølge Telegraph er Barron Trump oppkalt etter pappa Donalds foretrukne pseudonym. Donald Trump pleide i mange år å ringe journalister og skryte av seg selv, sin inntekt og sine forretningsplaner, men da utga Trump seg for å være enten John Miller eller John Barron.

Kunstglad

Barron Trump er oppvokst i Trump Tower på Manhattan, i det vi må kalle en relativt beskyttet setting. Barron har ifølge sine besteforeldre en egen etasje i skyskraperen bare for seg selv.

Dem som har hørt Melania Trump tale vet at hennes engelsk ikke alltid er like stø, og Barron snakker også slovensk med sin mor. I et intervju med Parenting Magazine lettet også den tidligere modellen på sløret angående oppveksten til barnet hun har med milliardær - og nå snart president - Donald Trump

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer