Bartender fant bagen til Magnus

SANDVIKA/OSLO (Dagbladet.no): Etter at politiet har gjennomsøkt festlokalet BI-Kjellær'n to ganger, var det en av de ansatte som i går fant den savnede Magnus Stangeby Hasleto sin bag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BI-studenten Christian Dalstø, som sto i baren da den savnede Magnus Stangeby Hasleto var DJ, var i går tilbake på jobb på Kjellær'n.

Dalstø forteller til Dagbladet at han fant en bag som han sjekket nærmere. Den har helt siden Magnus ble savnet stått inne i roterommet mellom garderoben og pauserommet på Kjellær'n.

- Jeg kikka rundt, også inne i roterommet bak garderoben. Der lå det en svart bag med CDer og ei blårussdrakt. Jeg trakk ut beinet, der sto det Magnus, sier Dalstø til Dagbladet.

Dalstø sitter nå i avhør hos politiet. Bagen, og omstendighetene rundt, skal granskes grundig.

- Dette er bagen til Magnus. Den er identifisert av folk som kan identifisere den, sier etterforskningsleder Tom Søreide til Dagbladet.

Men nå inneholder ikke bagen lenger noen av de flere hundre CDene Magnus skal ha hatt i den.

- De finner vi ikke. Det er et uromoment. Hvis de ikke er i lokalene så kan andre ha funnet dem. Vi går nå enda en gang gjennom lokalet, sier Sør eide.

Ryddet vekk bagen

Dalstø, som i går fant bagen, sier til Dagbladet at han tror bagen ble lagt lå i pauserommet, og at den ble flyttet til roterommet under opprydningen på morgenkvisten den 22. Politiet ble i natt kontaktet av et vitne som bekrefter at det var slik det skjedde.

- I natt fikk vi vite at en av dem som var på festen hadde funnet bagen ved festens avslutning. Vedkommende låste bagen inne på et kott, sier Søreide til NTB.

Politiet undersøker nå bagen, og vitnet som fant den er inne til avhør. Søket etter den savnede 19-åringen fortsetter.

- Vi fortsetter søket med dykkere. Får vi definert nye søksområder, vil vi vurdere om søket skal gjennomføres der, sier Søreide til NTB.

Politiet har så langt fått inn 400-500 henvendelser fra publikum, og etterforskningen fortsetter med betydelige ressurser.

VIKTIG FUNN: Politiavdelingssjef Olav Brubakk viser frem en tilsvarende bag som 19-åringen Magnus Stangeby Hasleto hadde med seg da han forsvant.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer