Bartenderne får sjokk når pubklokka plutselig begynner å ringe av seg selv

Tror det er gammel stamgjest som går igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Videoen av denne merkelige hendelsen går nå verden rundt.

For tilsynelatende begynner pubklokka hos Exmouth Rugby Club å ringe helt av seg selv. Overvåkingsbildene fra den britiske puben viser klokka fra to sider, og det er tydelig at bartenderne blir overrasket av det som skjer.

Stamgjest døde Klubbformann i Exmouth Rugby Club, Chris Parks, forklarer til Dagbladet at bartenderne hver kveld ringer i klokka før stengetid. Men en kveld begynte den å ringe helt av seg selv, hevder han.

Men hva er det egentlig som skjer?

I klubben har de sin egen teori.

Parks forklarer til Dagbladet at de for tre år siden mistet et prominent medlem av klubben og stamgjest på puben. Nigel Harris døde av hjerteinfarkt, 64 år gammel.

- Hilsen fra det hinsidige Denne sesongen har rugbyklubben både rykket opp en divisjon, og vunnet Devon Senior Cup for tredje året på rad.

Og som Chris Parks forklarer:

- Nigel Harris er dypt savnet, og ville elsket suksessen vår denne sesongen. De som tror på spøkelser, tror at ringingen er hans måte å si «bra jobba» på.

Klubbformannen sier historien hadde vært strålende om den virkelig viste seg å stemme. Selv holder han en knapp på at det er vinden som spiller klubben et puss.

Men uansett hva ringingen skyldes, sier Parks, så har en herlig spøkelseshistorie virkelig satt Exmouth Rugby Club på kartet.