Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Basehopper ett døgn i fjellvegg

I går skulle kameratgjengen på fire hoppe i Eikesdal i Romsdal. Først ett døgn senere meldte basehopperne fra at en av dem sitter fast på ei fjellhylle

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fire medlemmer av Romsdal fjellredningsgruppe forsøker å få den mislykkede basehopperen ned fra fjellhylla hvor han har tilbragt det siste døgnet. Det er foreløpig ikke aktuelt å sende helikopter opp for å hente mannen.

Det var i går at de fire basehopperne ville hoppe fra den 1200-1300 meter høye Katthammeren i Eikesdal i Romsdal. En av hopperne landet på ei fjellhylle og har sittet der siden. Han skal være uskadd og ved godt mot, opplyser Romsdal politidistrikt.

- Det er litt rart at de kontaktet oss først i dag, medgir vaktsjef Harald Torseth overfor Dagbladet.no.

Han har foreløpig ikke fått noen forklaring på forsinkelsen. De tre hopperne har kontakt med den uheldige basehopperen og befinner seg bare 30 meter unna. Det er ikke ulovlig å hoppe fra Katthammeren, men fjellet er ikke blant Romsdals mest populære hoppsteder.