Basehopper savnet i Romsdalen

Det er satt i gang en redningsaksjon ved Kalskråtind i Romsdalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er satt i gang en redningsaksjon ved Kalskråtind i Romsdalen etter at en basehopper ble meldt savnet onsdag ettermiddag.

- Det var to basehoppere på stedet. En av dem er kommet ned, men den andre får de ikke kontakt med. Vi vet fortsatt ikke hvordan det har gått, sier redningsleder Nils Ole Sunde ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Luftambulansen i Ålesund ble sendt til området for å lete etter mannen i det ulendte terrenget, og i tillegg ble et Sea King-helikopter sendt ut fra Ørland for å delta i en eventuell redningsaksjon.

Senere på ettermiddagen returnerte luftambulansen, mens søket fortsatte med Sea King-helikopteret. Politiet har dessuten egne mannskaper stasjonert i nærheten av stedet mannen skulle hoppe fra.

Rundt klokka 17.30 onsdag kunne politiførstebetjent Styrkar Gagnat i Nordmøre og Romsdal politidistrikt opplyse at basehopperen fortsatt ikke var funnet.

(NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer