Båtløs Tufte: Like sint som Erik Bye

Bård Tufte Johansen vil ha Buster tilbake. Tyveriet av den 19 fot store båten har tatt sommersmilet fra komikeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SKIEN (Dagbladet): En vri på «Åpen post» ble utveien for Tufte Johansen i håp om å få båten tilbake før ferien tar slutt: Oppslag på brygga på Rognstranda i Bamble og intervju i lokalavisa Varden.

-  Det var litt for faren min sin skyld, det da. Han mente at et oppslag i lokalavisa kunne løse saken, sier Bård Tufte Johansen til Dagbladet.

Han offentliggjorde selv sitt hemmelige mobilnummer og ble nedringt fra tidlig i går morges.

Får låne pram

-  Lensmannen i Kviteseid ringte og trodde han kanskje hadde funnet båten. Det viste seg å være feil, forteller kjendisen.

-  Jeg har fått tilbud om å låne en pram, og en haug med telefoner. Nå har det blitt nesten for mye styr, sukker han.

Tyveriet av skjærgårdsjeepen i stål, en grønn Buster med 80 hk Yamaha, skjedde natt til søndag. Takket være dårlig vær og en Odd-kamp i Skien søndag oppdaget ikke Tufte Johansen tyveriet før mandag.

Ufrivillig på land

Odd hadde tapt, båten var borte - og hvordan skulle den kjente komikeren da få hentet bestemor, som ikke hadde vært i båt siden 1954?

-  Jeg er like sint som Erik Bye ble da han leste at noen mente Alf Prøysen var homofil, sier Bård Tufte Johansen til Varden.

Skaper smerte

-  Jeg skjønner at noen må stjele, men da bør de stjele noe som ikke skaper så mye smerte. Det er for eksempel bedre å stjele en minibank enn å rane en bank, filosoferer fiskeentusiasten, ufrivillig på ferie på land.

BORTE: Buster er borte. Bård Tufte Johansen har prøvd med oppslag på brygga og i lokalavisa i håp om å få båten tilbake. <P>
HEMMELIG: Bård offentliggjorde sitt hemmelige nummer i håp om å finne Buster.