Batman er løs

To menn utkledd som Batman og Robin redder jomfruer i nød.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To mysteriske menn utkledd som Batman og Robin gjør landsbyen Whitley, nær Reading, tryggere. Flere ganger har radarparet blitt observert mens de utfører ulike heltedåder, melder www.ananova.com.

Etter at heltene hadde tatt seg av et par 'streakers' (blottere som løper over fotballbaner) ba avisen The Reading Evening Post leserne om å ringe dersom de hadde mer informasjon om de mystiske heltene. Avisen ble ringt ned av folk som mente de hadde sett Batman og Robin i aksjon.

Reddet jomfru i nød

Michelle Kirby hadde gått tom for bensin i påsken da Batman og Robin plutselig dukket opp og dyttet bilen hennes til den nærmeste bensinstasjonen.

- De bare kom. Jeg holdt på å le meg i hjel, men de holdt seg i karakter hele tiden. De sa: 'I'm Batman, I'm Robin'. Jeg spurte de om de skulle på karneval eller noe, men de sa de skulle tilbake til Gotham City.

Ray Cox (61) så kappeheltene når han var ute på shoppingtur.

- Jeg sa til kona at landsbyen vil bli tryggere med disse mennene. Batman var en ganske stor fyr og han vil helt sikkert kunen skremme bort noen skurker.

Batman er løs
KOPI: Det er ikke første gang folk kler seg med kappe. Disse to blir sjekket av en sikkerhetsoffiser i Manilla da de forsøker å komme inn på et hotell iført kostymene.
ORIGINALEN: Batman slik han var i filmen Batman and Robin.