Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Batman og Robin arresterte narkoforbryter (22)

Vellykket politiaksjon i Storbritannia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 22 år gammel mann som ble pågrepet av britisk politi i Dorset trodde muligens det var effekten av illegale substanser som hadde slått inn da han ble lagt i bakken av tjenestemenn som var svært langt fra sivilkledd.


Den svært spesielle politioperasjonen startet ved at de to politimennene Tony Smith og Mike Holman, utkledd som Batman og hans trofaste assistent Robin, banket på bolighuset der den antatte forbryteren oppholdt seg. De skrålte og framsto som fulle briter på leting etter en karnevalsfest - og lyktes med å få beboerne til å ikke åpne døra.

Da vanlig uniformert politi ankom like etter, hadde noen blitt urolige av opptrinnet til de kostymekledde, var lettet ved synet av politiet, og åpnet frivillig døra. Da politifolkene gikk inn rømte 22-åringen ut bakdøra - der to helt edru superhelter ventet.

Batman og Robin tok opp jakten, hoppet over et gjerde - og som Daily Mail skriver - BIFF, POW, THWACK, arresterte ham.

- Det slitsomme med operasjonen var at vi måtte gjennomgå timevis med forferdelige ordspill fra politibetjent Holman, bemerker en av hans kolleger ifølge avisa.

22-åringen er nå siktet for narkoforbrytelser. Det britiske politiet hadde i en lignende aksjon i fjor visstnok suksess med å kle ut politifolk som tradisjonstro julesangere i adventstida.

<B>QUICK! TO THE BATMOBILE!</B> Politiaksjonen i Dorset, med den dynamiske duoen som sentralt element, var trolig forholdsvis underholdende for alle unntatt arrestanten.
Hele Norges coronakart