Batman-regissøren er i dyp sorg etter kinomassakren

Christopher Nolan har brutt stillheten etter skytedramaet i USA hvor tolv personer ble drept.

I DYP SORG: Regissør Chrisopher Nolan (t.h) er i dyp sorg etter kinomassakren i Aurora i USA hvor 71 personer ble skutt under premierevisningen av Batman-filmen «The Dark Knight Rises». Her er han sammen med skuespiller Christian Bale (t.v), som spiller Batman i filmen. Foto: DAVE ALLOCA / STARPIX / AP Photo / NTB SCANPIX
I DYP SORG: Regissør Chrisopher Nolan (t.h) er i dyp sorg etter kinomassakren i Aurora i USA hvor 71 personer ble skutt under premierevisningen av Batman-filmen «The Dark Knight Rises». Her er han sammen med skuespiller Christian Bale (t.v), som spiller Batman i filmen. Foto: DAVE ALLOCA / STARPIX / AP Photo / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Regissøren bak filmen «The Dark Knight Rises», Christopher Nolan, sier han er i dyp sorg etter at 71 personer ble skutt under premiereforestillingen av hans nye film.

- På vegne av alle skuespiller og film-crewet vil jeg si at vi er i dyp sorg etter tragedien som har rammet hele befolkningen i Aurora, sier Nolan i en presseuttalelse.

Det skriver Washington Post.

Tankene går til ofrene Videre sier han at han ikke hevder å vite noe om ofrene, men at de var der for å se filmen.

- Jeg er av den tro at amerikanske filmer er en fantastisk kunstform. Det å dele en filmopplevelse og historien som utspiller seg, er en viktig og fornøyelig erfaring, står det videre i presseuttalelsen.

- Kinosalen er mitt hjem, og tanken på at noen vil krenke det uskyldige og fredfulle stedet på en makaber måte, er for meg ødeleggende. Uansett hva vi sier kan vi ikke utrykke nok følelser for de uskyldige ofrene, men tankene våre går til dem og familien deres.

Fredag ble det annonsert av TV-selskap at reklamen for filmen skulle trekkes tilbake. Warner Bros, filmstudioet som står bak filmen, skal ha redigert traileren og fjernet skildringer av skuddavfyring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer